• facebook
 • LinkedIn
 • Cicëroj
 • YouTube
 • pinterest
 • Instagram

produktet

Prodhuesi profesional me më shumë se 13 vjet përvojë

na kuptojnë

PSE ZGJIDHNI yong Dian --- Për të kuptuar YongDian 1AK prodhimit të gjitha raundin

Dongguan Yongdian Veshje Co, Ltd

Dongguan Yongdian Veshje Co, Ltd ishte themeluar në vitin 2007. Kjo është një swimwear dhe prodhimit të brendshme kompani me integrimin e shitjes / projektimit dhe prodhimit. Ajo e specializuar në prodhimin e të gjitha llojet e / të brendshme swimwear. Ne prodhojnë për swimwear cilësisë së lartë dhe të brendshme markave OEM në vendet e zhvilluara të Evropës dhe Shtetet e Bashkuara, dhe gjithashtu rregulloje prodhimin ODM për një numër të madh të vogla, të mesme dhe të mëdha të konsumatorëve. Shumë konsumatorë kanë një afatgjatë dhe bashkëpunim të qëndrueshëm biznes të mirë me kompaninë tonë. dizajn tonë profesional dhe stafit të prodhimit, të përqëndrohet në cilësinë, të mbajtur premtimet, dhe të sigurojë klientët me shërbime të cilësisë së lartë efikase dhe të shpejtë përgjigjet. qarkullim tonë në vitin 2018 arriti në 35 milionë $ dhe kjo është rritur në mënyrë të qëndrueshme. Ne kemi markat tona MissAdola dhe Aidana, si dhe patentave të shumta të projektimit dhe aftësitë prodhuese të fortë.

Pse na zgjodhet ne

Prodhuesi profesional me më shumë se 13 vjet përvojë

LAJME

Prodhues profesional me më shumë se 13 yers ...

 • From now to eternity: the evolutionary history of swimwear style

  From sculptural one-piece swimsuits to almost nude bikinis, Vogue finds the swimwear inspiration you need this summer from the archives of fashion history. There is no doubt that the face of swimwear has changed drastically from the Victorian period to the present. Since the beginning of the 20t...

 • “Wearing like this is outrageous” and “sexy” swimsuits should not be blamed

  In today’s society, everyone has made a lot of effort to dress up their appearance, regardless of men, women, and children. Everyone hopes to show a more beautiful and spiritual self through the embellishment of clothing. It has become a trend, and a good figure cannot be hidden! However, ...