• facebook
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

produk

Profésional Produsén Jeung Garapan leuwih ti 13 Taun

ngartos urang

Naha milih Yong Dian --- Ka pamahaman YongDian 1AK kabeh buleud manufaktur

Dongguan Yongdian Busana Co., Ltd

Dongguan Yongdian Busana Co., Ltd. didirikan dina 2007. Ieu mangrupakeun parusahaan swimwear & manufaktur baju jero jeung integral tina jualan / rarancang jeung produksi. Ieu specializes di ngahasilkeun sagala jinis swimwear / baju jero. Urang ngahasilkeun pikeun kualitas luhur swimwear & baju jero merek OEM di nagara berkembang di Éropa sarta Amérika Serikat, sarta ogé ngaropea ODM produksi pikeun angka nu gede ngarupakeun leutik, sedeng sarta nasabah badag. Loba nasabah boga istilah panjang-na stabil kerjasama bisnis alus jeung parusahaan urang. Desain kami profésional sarta staf manufaktur, fokus kana kualitas, tetep janji, sarta nyadiakeun konsumén jeung jasa kualitas luhur epektip tur gancang réspon. elehan kami di 2018 ngahontal US $ 35 juta sarta eta geus steadily ngaronjat. Simkuring boga merek urang sorangan MissAdola na Aidana, kitu ogé sababaraha patén-patén rarancang jeung kamampuhan manufaktur kuat.

Naha milih kami

Profésional Produsén Jeung Garapan leuwih ti 13 Taun

wartos

Produsén profésional sareng leuwih ti 13 Yers ...

  • “Show” swimsuits on international forums

    Have you seen swimsuits displayed on international forums? At the 6th APEC E-Commerce Business Alliance Forum, Ms. Viginia Cram-Martos, Director of the Economic Cooperation and Trade Department of the United Nations Economic Commission for Europe, did just that. However, she did it to explain the...

  • Sexy! A swimwear brand specializes in launching the Disney Princess series of bikinis

    According to the British “Daily Mail” report on March 15th, recently, a swimwear brand launched a new product-Disney Princess series bikinis. These swimsuits retain the costume characteristics of the original Disney characters and the pure and lovely, gentle and noble temperament of t...