• facebook
  • ngubungake
  • twitter
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

produk

Profesional Produsèn Kanthi Pengalaman Kang 13 Taun

ngerti kita

Apa PILIH yong DIAN --- Kanggo pangerten YongDian 1AK kabeh-babak Manufaktur

Dongguan Yongdian Clothing Co., Ltd

Dongguan Yongdian Clothing Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2007. Punika perusahaan swimwear & Manufaktur jeroan karo nggabungaken sales / desain lan produksi. Iku khusus kanggo produksi kabeh jinis swimwear / jeroan. We gawé kanggo kualitas swimwear & jeroan utama OEM ing negara berkembang ing Eropah lan Amerika Serikat, lan ngatur Potongan produksi kanggo nomer akeh cilik, medium lan pelanggan gedhe. Akeh pelanggan duwe long-term lan stabil kerjasama bisnis apik karo perusahaan kita. desain kita profesional lan Staff Manufaktur, fokus ing kualitas, netepi janji, lan nyedhiyani pelanggan karo layanan kualitas irit lan cepet respon. turnover kita ing 2018 tekan US $ 35 yuta lan wis ajeg tambah. We kudu merek kita dhewe MissAdola lan Aidana, uga akeh paten desain lan Kapabilitas Manufaktur kuwat.

Apa milih kita

Profesional Produsèn Kanthi Pengalaman Kang 13 Taun

NEWS

Produsen profesional Kanthi luwih saka 13 Yers ...

  • From now to eternity: the evolutionary history of swimwear style

    From sculptural one-piece swimsuits to almost nude bikinis, Vogue finds the swimwear inspiration you need this summer from the archives of fashion history. There is no doubt that the face of swimwear has changed drastically from the Victorian period to the present. Since the beginning of the 20t...

  • “Wearing like this is outrageous” and “sexy” swimsuits should not be blamed

    In today’s society, everyone has made a lot of effort to dress up their appearance, regardless of men, women, and children. Everyone hopes to show a more beautiful and spiritual self through the embellishment of clothing. It has become a trend, and a good figure cannot be hidden! However, ...