• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

produk

Profesional Produsèn Kanthi Pengalaman Kang 13 Taun

  • 1688
  • Alibaba
  • instagram
  • Shopfiy

ngerti kita

Apa PILIH yong DIAN --- Kanggo pangerten YongDian 1AK kabeh-babak Manufaktur

Dongguan Yongdian Clothing Co., Ltd

Dongguan Yongdian Clothing Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2007. Punika perusahaan swimwear & Manufaktur jeroan karo nggabungaken sales / desain lan produksi. Iku khusus kanggo produksi kabeh jinis swimwear / jeroan. We gawé kanggo kualitas swimwear & jeroan utama OEM ing negara berkembang ing Eropah lan Amerika Serikat, lan ngatur Potongan produksi kanggo nomer akeh cilik, medium lan pelanggan gedhe. Akeh pelanggan duwe long-term lan stabil kerjasama bisnis apik karo perusahaan kita. desain kita profesional lan Staff Manufaktur, fokus ing kualitas, netepi janji, lan nyedhiyani pelanggan karo layanan kualitas irit lan cepet respon. turnover kita ing 2018 tekan US $ 35 yuta lan wis ajeg tambah. We kudu merek kita dhewe MissAdola lan Aidana, uga akeh paten desain lan Kapabilitas Manufaktur kuwat.

Apa milih kita

Profesional Produsèn Kanthi Pengalaman Kang 13 Taun

NEWS

Produsen profesional Kanthi luwih saka 13 Yers ...

  • Resumption after the coronavirus during 2020 

    We have resumed for a month,and we are in an orderly manner. At a glance, the red work clothes, as if to see the arrival of spring,  all things recovery, full of energy, hope and love!I wish you all peace and happiness in 2020. Even in the rough and dark, you can still catch the shining stars.

  • kita pelanggan rego

    Dongguan Yongdian Clothing Co., Ltd / Dongguan 1AK Manufacturing karo pabrik dhewe locted Province Guangdong, kang disetujoni dening BSCI, SEDEX punika fasion rajutan Produsèn sandhangan profesional lan exporter, nggabungaken desain, pembangunan, raw lan Manufaktur, nglaras panjaluk pasar stabil .. .