• Facebook
  • linkedin
  • Twitter
  • YouTube
  • atamai
  • instagram

"Fa'aali" su'ega 'au'au i luga o fa'asalalauga fa'avaomalo

Ua e va'ai i su'ega 'au'au o fa'aalia i fa'asalalauga fa'avaomalo? I le 6th APEC E-Commerce Business Alliance Forum, Ms. Viginia Cram-Martos, Faatonu o le Economic Cooperation and Trade Department a le United Nations Economic Commission for Europe, na faia lena mea. Peitaʻi, na ia faia e faamatala ai le mataupu o lana lauga.

555

Jinjiang News Network, Iuni 30th, na e vaʻai i ofu taʻele o loʻo faʻaalia i luga o faʻasalalauga faavaomalo? I le 6th APEC E-Commerce Business Alliance Forum na faia ananafi, Ms. Viginia Cram-Martos, Faatonu o le Economic Cooperation and Trade Department a le United Nations Economic Commission for Europe, na faia lava lena mea. Peitaʻi, na ia faia e faamatala ai le mataupu o lana lauga.

 

I le faʻaaogaina o lona lava poto masani e faʻamatala ai le aʻafiaga o le faʻaogaina i luga o fefaʻatauaʻiga e-pisinisi i luga o tuaoi, o lenei uo mai fafo, e pei o se togafiti faʻataulāitu, na ia aumaia se ofutino mai le pulelaa! Mulimuli ane, sa ia laa ma sii i luga se ofu aau i le itu o le pulelaa ma faatusatusa le atavali e iloa ai o lavalava e le fetaui ma lona tino, ma foliga mauoa, ma fai se pose, tuusaʻo "e le o loʻu lapoa!" O le code!)” Na faafuaseʻi lava ona paʻē le ʻata i luga ma fafo o le tulaga, ona lofituina lea o le ʻata i le patipati fiafia. Na faamemelo uma le aofia i lana faamatalaga matuiā ma le manino ma le “taulaga” na ia faia mo lena mea.


Taimi meli: Tes-19-2020